Optimizare SEO pentru primele pozitii in Google. - 360Advertising

SEARCH ENGINE OPTIMIZATION

Optimizare SEO


Optimizarea SEO este procesul prin care un website obţine poziţii de top în Google. 360Advertising oferă servicii de optimizare SEO complete care îți garantează poziții fruntașe în motoarele de căutare, împreună cu alte servicii adiacente cum ar fi webdesign, social media, sau pay per click. Chiar dacă ai un website cu un design deosebit, ai nevoie de servicii SEO eficiente, iar atragerea link-urilor către pagina ta web trebuie facută pe baza unei strategii pe termen lung. Listarea corectă în Google cuprinde alegerea potrivită a categoriei, descriere optimizată, numere de contact, imagini și video și adresa optimizată. Listarea , în forma în care noi o gestionăm, asigura afișarea pentru cuvintele cheie dorite.


Portofoliu

Optimizarea necesită timp, răbdare, analiză și instrumentele potrivite, iar experții noștri SEO sunt gata să obțină rezultate. Avem experiență în poziționarea site-urilor web pe prima pagină de pe Google, iar compania ta poate fi următoarea.


Pasul

1

în SEO


Keyword Research

Procesul de optimizare SEO începe cu research-ulcuvintelor cheie pe care potențialii clienți le folosesc pentru a căuta ceea ce doresc. Pentru a face acest lucru, combinăm diferite instrumente SEO, gratuite și plătite, analizând și comparând date din zeci de termeni pentru a defini cea mai bună oportunitate pentru site-ul tău web în rezultatele căutării.


Optimizarea structurii

Există mai multe aspecte ale designului și dezvoltării site-ului tău care influențează modul în care vor fi clasat în motoarele de căutare. Prin editarea adreselor URL, a metadatelor, a Sitemap-ului etc., echipa noastră poate face ca Google să înțeleagă că site-ul tău are conținut relevant pentru clienții tăi și îl poziționează mai înalt în rezultatele căutării.

Pasul

2

în SEO

Pasul

3

în SEO


Construcția de backlinkuri

Google înțelege că un site web este relevant atunci când multe alte site-uri se referă la acesta. Calitatea site-ului care se referă la pagina firmei dvs. este, de asemenea, importantă, iar construirea și monitorizarea link-urilor respectabile este, de asemenea, o parte importantă a optimizării SEO. Construirea legăturilor bazate pe scheme și cumpărarea de link-uri este o practică penalizată de Google, iar echipa noastră este pregătită să obțină rezultate folosind doar practici aprobate care respectă regulile motoarelor de căutare.


Conținut util și optim

Cu întreaga structură stabilită, conținutul intră în joc. Conținutul util este principalul motor al vizitatorilor către site-ul tău și, combinat cu pașii anteriori, va consolida prezența site-ului tău pe internet.

Pasul

4

în SEO

Obținerea cuvintelor cheie corecte este un proces care necesită timp, efort și capacitate analitică. Echipa noastră are experiență în poziționarea site-urilor web pe prima pagină Google, iar compania ta poate fi următoarea! Pentru a afla mai multe despre serviciile noastre sau pentru a solicita o ofertă, trebuie doar să completați formularul de mai jos.

Cere o cotație

Vrei să apelezi la serviciile noastre? Completează formularul de mai jos, iar noi te vom contacta în cel mult 24 de ore.

Nume *
Email *
Subiect
Prenume *
Telefon *
Domeniu de activitate
Mesaj
Acceptance *

Politica de confidențialitate | Politica privind fisierele cookies