Site de Prezentare - Preț Creare Site | Agenție de Publicitate

Cât costă crearea unui website?

Primii pași în crearea unui site de prezentare

Tocmai ce ți-ai început propria afacere, ai idei creative, perfect organizate, o echipă profesionistă și pusă pe treabă.

Care este următorul pas?

Atragerea clienților și informarea acestora despre serviciile tale!

Cum îi faci pe oameni să audă despre brand-ul tău?

Pentru început, ai nevoie de un site web de prezentare. 


“Cât costă un site? Ce preț are crearea site-ului web?” sunt întrebări frecvente pe care o agenție de web design le primește atunci când intră în contact, pentru prima dată, cu un client. Din păcate, acestea nu sunt întrebările corecte pe care ar trebui să ți le pui.

Prima dată, ar trebui să te întrebi ce îți dorești TU de la acest site. 

Înainte de a începe crearea propriu-zisă a unui site și înainte de a afla prețul site-ului, trebuie să știi exact care sunt obiectivele pe care îți dorești să le propui în mediul online. Astfel, împreună cu o agenție de publicitate, vei putea pune la punct un plan. Cum ne place nouă să spunem – Mințile creative duc la soluții inovatoare.


Preț creare site

Crește costul website-ului pe parcursul proiectului?

Multe agenții de publicitate aleg să ofere clienților, încă de la început, un preț pentru realizarea site-ului web. Nu dorim să afirmăm că este greșit, însă cu siguranță prețul nu poate fi concludent în astfel de condiții.

De ce? Pentru că, așa cum am spus, este nevoie de o întâlnire, de o cunoaștere și de o discuție detaliată, în prealabil. Trebuie puse la punct ideile și dorințele clientului, funcționalitățile site-ului și multe alte detalii necesare creării unui website complet. De asemenea, depinde de câte pagini îți dorești să aibă site-ul tău, de imagini, conținut text și SEO. Abia mai apoi, agenția poate face un calcul, iar clientul poate primi prețul exact pentru crearea website-ului dorit. 

Ce se poate întâmpla atunci când stabilești un preț, înainte de a gândi o strategie?

Este ușor să oferi un preț chiar și înainte de a cunoaște brand-ul, de a ști cu ce se ocupă și care sunt cerințele, însă, pe viitor, prețul se va schimba. Nu pare plăcut, nu-i așa?! Acesta este unul dintre cazuri. O altă situație pe care noi am întâlnit-o frecvent este aceea în care un client ne-a contactat pentru a “repara” ceea ce alții “stricaseră”. Astfel, cheltuielile cresc cu mult mai mult decât dacă respectivii clienți ar fi ales de la bun început o agenție competentă și nu s-ar fi lăsat influențați de un preț inițial redus. – Quality is the best business plan.


Dezvoltând site-uri încă din 2008, avem o experiență vastă în crearea site-urilor web de succes. Crearea site-urilor web se concentrează pe trei aspecte: performanță, reach și aspect. Realizăm servicii de creare website profesioniste care să fie ușor de găsit și să ofere utilizatorilor o experiență atractivă și completă. 

Ca în orice alt domeniu, research-ul este cheia succesului. Nouă, celor de la 360advertising ne place să ne considerăm niște mici cercetători. Verificăm și analizăm în profunzime cele mai bune soluții pe care le putem implementa, înainte de începerea realizării site-ului.

Ținem cont de preferințele tale, pentru ca designul site-ului să fie ireproșabil. Oferim servicii de web design moderne, eficiente, pentru ca afacerea ta să fie întotdeauna cu un pas înaintea concurenților. Un site eficient trebuie să corespundă atât nevoilor tale, cât și nevoilor utilizatorilor.


Cum arată rețeta de succes pentru un site web?

1. Performanța

Studiile din domeniu au arătat faptul că viteza de încărcare a unui site și rata de conversie a clienților se află într-o strânsă legătură. Mai exact, dacă viteza de încărcare a site-ului web este suficient de rapidă, vizitatorii vor vizita paginile web mai des și pentru o perioadă mai lungă. Poți avea un website cu aspect catchy, ușor de utilizat, dar paginile web să se încarce greu. Utilizatorii website-ului vor fi reticenți și vor căuta un alt site care să le ofere informațiile necesare într-un timp mult mai scurt. Doar trăim în era vitezei, nu?!

Echipa 360advertising folosește instrumente precum HTML, CSS, PHP, MySQL și Javascript pentru a realiza website-uri rapide și eficiente

2. Reach

Suntem o agenție care oferă servicii complete de optimizare SEO, așadar realizăm o structurare eficientă a site-ului de prezentare. La ce ajută acest lucru? Site-ul tău va fi vizibil mult mai rapid pe motoarele de căutare Google, iar compania ta va ajunge cât mai repede la clienții doriți. Google este platforma pe care căutăm zi de zi ce să facem, unde să mergem, ce să mâncăm sau ce să cumpărăm. Optimizarea SEO face ca anunțul tău să li se afișeze celor care caută ceea ce tu oferi. Fie că sunt pe calculator sau pe smartphone, utilizatorii se pot transforma rapid în clienți, cu ajutorul unui anunț care să apară în locul potrivit, la momentul potrivit.

3. Design site

Un site web trebuie să arate bine! Un design bun al site-ului le oferă încredere vizitatorilor și îi poate transforma în potențiali clienți. Luăm în considerare preferințele tale pentru a construi un website care nu numai că funcționează excelent, ci și care arată incredibil. Oferim servicii de Web Design moderne, care funcționează eficient, astfel încât compania ta să fie cu un pas înaintea concurenților, ajutându-te să ai cât mai multe conversii.

4. Funcționalitate 

Un website funcțional presupune ca pagina ta web să fie actuală, informațiile să fie complete și complexe, iar designul site-ului să fie atractiv cu o interfață ușor de utilizat.

5. Optimizare site de prezentare

Orice business online și își deschide propriul website, are nevoie de un plan bine pus la punct de Optimizare Site. Acesta te va ajuta să obții o indexare mult mai bună în motoarele de căutare Google, o poziție fruntașă pe Google și, automat, mai multe șanse ca produsele și serviciile tale să ajungă la cât mai multă lume. Fiecare pagină web trebuie să ofere un parcurs intuitiv, o navigare ușoară și optimizare adecvată.

6. Administrare website

Toate paginile web au nevoie să fie stocate pe un server, iar pentru o mai bună utilizare și întreținere se folosesc diferite limbaje de programare specifice serverelor. Noi alegem cea mai bună variantă, în funcție de afacerea ta.

Și cam așa arată rețeta succesului pentru un site web. 

De cele mai multe ori, Site-ul de Prezentare este primul contact pe care un client îl are cu business-ul online. Este cartea ta de vizită! De aceea, trebuie să fie proiectat și construit în așa fel încăt prezența ta în mediul online să fie una vizibilă cât mai multor oameni și să îți transforme afacerea într-un real succes. 

Vrei să apelezi la serviciile noastre pentru site-uri de prezentare? Cere o OFERTĂ pentru crearea site-ului tău!