DESIGN

Branding


Brandul unei companii definește modul în care clienții ei o percep. Poate fi percepută chiar ca o personalitate. Nu numai imaginea și logo-urile, ci și personalitatea unei companii și modul în care interacționează cu clienții fac parte dintr-un brand.


Portofoliu

1

Strategia de branding

Dezvoltarea strategiei brandului este vitală pentru a defini modul în care clienții îți percep compania. O strategie de brand bună ajută la coerența în timpul campaniilor și poate pune accent pe angajații tăi. Acest lucru va influența, de asemenea, cât de eficiente și aliniate cu obiectivele companiei, eforturile tale de marketing vor fi.

Primul pas în formularea unei strategii de brand este definirea scopului companiei: care este viziunea care îi motivează pe membrii săi, de ce funcționează și ce intenționează să obțină (în afară de profit). În acest sens, se creează un plan care constă în obiectivele procesului de branding, economisind efortul și oferind orientări pentru următoarele etape ale procesului.


Având în minte strategia, începe crearea unei imagini pentru compania ta. În această etapă echipa lucrează pentru a elabora cu atenție un logo și paleta de culori. Numele și forma identității tale sunt construite într-un proces de colaborare, asigurându-te că acestea reprezintă esența companiei și că te pot face să ieși în evidență.

2

Identitate vizuală și Design

3

Instrucțiuni pentru discurs și felul de a scrie


Importanța de a avea instrucțiunile corecte pentru brand nu poate fi supraestimată. Discursul și felul de scriere al companiei tale trebuie să fie consecvente, pentru a facilita recunoașterea brandului și conexiunea cu clienții tăi. Instrucțiunile pentru modul în care ar trebui să se întâmple interacțiunea cu publicul tău, inclusiv cu mediile sociale, sunt ceea ce garantează consistența.

Cere o cotație

Vrei să apelezi la serviciile noastre? Completează formularul de mai jos, iar noi iți vom trimite o ofertă în aceeași zi.


Da, doresc să primesc oferte și noutăți de la 360advertising.

Politica de confidențialitate | Politica privind fisierele cookies