Identitate vizuală pentru un branding de succes - 360advertising

DESIGN

Branding/Identitate/Strategie


Brandingul unei companii definește modul în care clienții ei o percep. Poate fi percepută chiar ca o personalitate. Nu numai imaginea și logo-urile, ci și personalitatea unei companii și modul în care interacționează cu clienții fac parte dintr-un brand. 360advertising oferă servicii de publicitate integrate, pornind de la servicii de branding, servicii de creație publicitară sau servicii de marketing online.


Portofoliu

1

Strategia de branding

Poziționarea brandului, identitatea vizuală, arhitectura de brand, cât și strategia adoptată, sunt elemente vitale pentru a defini modul în care clienții îți vor percepe compania. O strategie de brand bună ajută la menținerea „firului rosu” în timpul realizării și derulării campaniilor și strategiilor de promovare online. Acest lucru va influența, de asemenea, eficiența și modul în care sunt aliniate obiectivele companiei cu eforturile de marketing.

Primul pas în formularea unei strategii de brand este definirea scopului companiei: care este viziunea, de ce funcționează și ce intenționează să obțină (în afară de profit). În acest sens, se creează un plan care constă în obiectivele procesului de branding, economisind efortul și oferind orientări pentru următoarele etape ale procesului.


Având în minte strategia, începe crearea unei imagini pentru compania ta. În această etapă echipa lucrează pentru a elabora cu atenție un logo sub o anumită paleta de culori. Numele și forma identității tale sunt construite într-un proces de colaborare, asigurându-ne că acestea reprezintă esența companiei și că te pot face în orice moment să ieși în evidență.

2

Identitate vizuală și Design

3

Tone of voice


Discursul și felul în care brandul comunică (tone of voice) trebuie să fie consecvente, urmărind un scop clar, pentru a putea facilita recunoașterea brandului și conexiunea sa cu clienții. Modul în care ar trebui să se întâmple interacțiunea cu publicul tău, inclusiv cu mediile sociale, sunt ceea ce garantează consistența și succesul.

Un mic preview din portofoliul nostru

Cere o cotație

Vrei să apelezi la serviciile noastre? Completează formularul de mai jos, iar noi iți vom trimite o ofertă în aceeași zi.

Nume *
Email *
Subiect
Prenume *
Telefon *
Domeniu de activitate
Mesaj
Acceptance *

Politica de confidențialitate | Politica privind fisierele cookies