360advertising - Agenția nocturnă ~ 360 ADVERTISING

360advertising – Agenția nocturnă

Program prelungit pana la miezul noptii

Agenția de publicitate și marketing online, 360advertising, susține antreprenoriatul și dezvoltarea proiectelor personale așa că vine în ajutorul tuturor antreprenorilor!

Fiecare dintre noi are un program încărcat, aglomerat și își dorește să facă mai multe lucruri deodată. Dar, pe toate să le îndeplinească cu succes! Din cauza lipsei de timp, mulți renunță la ideile lor îndrăznețe și, de aceea, noi vrem să îi ajutăm! Vă oferim posibilitatea de a lucra cu noi și în intervalul 18:00-00:00! Așadar, echipa 360advertising este gata pentru ședințele de business nocturne!

De ce avantaje poți beneficia datorită sedințelor de business târzii?

 • Poți veni la noi după programul de lucru obișnuit, așadar te poți ocupa de dezvoltarea mai multor proiecte;
 • Vei fi mai organizat, vei avea totul planificat și vei aloca suficient timp pentru toate proiectele tale;
 • Te poți concentra pe subiectele discuției din timpul ședinței despre viitorul tău business, și nu pe alte lucruri care ar putea afecta deciziile.

În plus, există numeroase motive pentru care este bine să dezvolți un proiect personal/afacere în paralel cu job-ul actual. Iar aceste motive ar fi următoarele:

  • Este un boost pentru carieră – pornirea unui proiect personal îți va îmbunătăți considerabil profilul de carieră, iar acest lucru își va pune amprenta pe termen foarte lung.
  • Îți crește productivitatea – Având în vedere că lucrezi la propriul proiect, îți dorești să găsești mai rapid soluții la probleme sau să realizezi anumite lucruri legate de proiect.
  • Tu îți stabilești deadline-urile. Tu hotărăști când să începi și când să termini un task sau cât timp să aloci acelui task.
  • Ai parte de libertate – Tu ești cel care decide care este următorul pas în proiect, ce trebuie făcut și când sau în ce fel.
  • Este ideea ta. Acest lucru este cel mai important atunci când te apuci de un proiect personal. Este produsul minții tale și vrei să îl vezi cum crește, cum se dezvoltă și, de aceea, tot interesul tău este direcționat către el.

Acestea fiind spuse, noi am vrut să îți dăm o veste bună! Pentru că la noi, A.M. și P.M. sunt doar detalii, te așteptăm!

agenția