Magazin online de succes - Creare și dezvoltare - 360advertising

E-COMMERCE

Magazin online


Un magazin online bine construit este o investiție care se rambursează. Folosind platforme precum Prestashop, Wordpress și Magento, structurăm magazine online care afișează produsele în mod eficient, cu un sistem de plată fiabil. Dezvoltând site-uri începând cu 2008, 360Advertising are experiență în crearea site-urilor web care au crescut multe companii.


Portofoliu

Specialiști E-commerce

Descrierile trebuie să fie complete și atractive, dar și adevărate în același timp pentru a asigura decizia de achiziție, revenirea pe site și recomandările către alți utilizatori. Unul dintre avantajele acestei oricărui magazin online este că promovarea se poate face cu un buget restrâns, atât timp cât ai un mesaj puternic și o strategie de promovare potrivită. Pentru a oferi clientului o bună navigare pe site, traseul acestuia in site trebuie să fie cât mai natural, iar timpul de încărcare cât mai scurt. De asemenea, aspectul produselor este foarte important iar printre soluții se numără fotografiile cât mai detaliate și din cât mai multe unghiuri, opțiunile de zoom in/out sau chiar panorame de 360º.

De asemenea, specificațiile tehnice sunt necesare pentru că ele ajută clientul să cunoască mai bine produsele pe care urmează să le achiziționeze. Pentru că utilizatorii de comerț online pun mare accent pe experiențele pe care alți clienți le-au avut, trebuie implementat un sistem de feedback și review care să elimine mesajele neadecvate și pe cele care nu au legatură cu produsele.

"E-commerce and mobile commerce have dramatically changed the way brands reach customers, making it faster and easier for consumers to make purchases on the fly while avoiding the hassles of going to the store."

Hil Davis, Co-founder of the online men's retailer J. Hilburn

Magazine online din portofoliul nostru

Cere o cotație

Vrei să apelezi la serviciile noastre? Completează formularul de mai jos, iar noi iți vom trimite o ofertă în aceeași zi.

Nume *
Email *
Subiect
Prenume *
Telefon *
Domeniu de activitate
Mesaj
Acceptance *

Politica de confidențialitate | Politica privind fisierele cookies